preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tina Ujevića Šibenik

Organizacija smjena

Za  učenike od I. do VIII. razreda  rad se odvija u dvije smjene i to prijepodnevnoj  i poslijepodnevnoj. Nastava se izvodi u petodnevnom nastavnom tjednu. Jutarnja smjena počinje u 8,00 sati, a poslijepodnevna smjena u 14,00 sati. Smjene se svakog tjedna izmjenjuju neovisno ima li ili nema  nastave.

Za prvi razred (produženi boravak) nastava je u jutarnjoj smjeni do 11.30, produženi boravak do 16.30 sati.

Prijevoz učenika putnika organiziran je za obje smjene, tako što u dovozu prometuje jedna, a u odvozu iz škole dvije autobusne linije.

U školi pored dežurnog učitelja, dežuraju  spremačice i domari.

Svim učenicima omogućeno je da se koriste uslugama školske kuhinje, ali uz plaćanje kompletne cijene obroka. Prehrana učenika organizirana je u samoj školi u prostorima školske kuhinje s blagovaonicom s dogovorenim  mjesečnim menijem (topli napitak, voće, sendvič) koji  priprema i dovozi Pekara Babić d.o.o.Šibenik. U školi se provodi shema tjedne isporuke voća jednom tjedno.

 


ŠKOLSKA GODINA 2O21./2O22.
EPIDEMIOLOŠKE MJERE
Nastava na daljinu (aplikacija Teams)

 

 

SafetyNet - bitka za sigurnost

Poveznica na aplikaciju za siguran Internet u obliku kviza i ostalih brojnih edukativnih materijala za djecu i roditelje.

 
 
 


 

 

e-Dnevnik

 

 

Korisni linkovi
Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 2. 2010.

Ukupno: 110494
Ovaj mjesec: 106
Danas: 1
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola Tina Ujevića Šibenik / Trg A. Hebranga 11, HR-22000 Šibenik / os-tujevica-si.skole.hr / ured@os-tujevica-si.skole.hr
preskoči na navigaciju