preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tina Ujevića Šibenik

Riječ ravnatelja

Dragi učenici, poštovani roditelji, poštovane kolege i svi djelatnici škole,

dobro nam došli na mrežne stranice Osnovne škole Tina Ujevića. Osnovna škola Tina Ujevića se tijekom godina razvila u ustanovu koja teži izvrsnosti i kontinuiranom poboljšanju odgojno obrazovnog rada. Svih prethodnih godina svi djelatnici škole su nesebično dijelili različite životne vrijednosti, životna iskustva i znanja a bogata tradicija škole nas obvezuje da nastavimo uspješnim stazama naših prethodnika.

Misija škole proizlazi iz njezine same djelatnosti a koja ističe da pridonosi kontinuitetu razvoja društva neprekidnim odgojem i obrazovanjem a sve u skladu s modernim obrazovnim politikama i globalnim obrazovnim trendovima.

U odgojno obrazovnom procesu nastojati ćemo izmijeniti dosadašnju paradigmu tradicionalnog učenja i poučavanja a koju, opet, nećemo u potpunosti zanemariti. Sve procese u školi ćemo digitalizirati odnosno postati ćemo digitalno zrela škola kako u procesu učenja i poučavanja tako i u procesu upravljanja i rukovođenja školom.

Sukladno svemu navedenom, vizija škole je da nakon osmogodišnjeg obrazovanja svi učenici, između ostalog, znaju kritički razmišljati, imaju razvijenu inicijativu i poduzetnost, imaju razvijene jezične, matematičke, informatičke i sve druge kompetencije i vještine. U realizaciji ovih ciljeva, misije i vizije škole očekujemo bezrezervnu podršku svih roditelja i pripadajuće lokalne zajednice.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                     v.d.ravnatelja

                                                                                                                                                                                                                                                                 Emil Božikov, prof.


ŠKOLSKA GODINA 2O21./2O22.
EPIDEMIOLOŠKE MJERE
Nastava na daljinu (aplikacija Teams)

 

 

SafetyNet - bitka za sigurnost

Poveznica na aplikaciju za siguran Internet u obliku kviza i ostalih brojnih edukativnih materijala za djecu i roditelje.

 
 
 


 

 

e-Dnevnik

 

 

Korisni linkovi
Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 2. 2010.

Ukupno: 110495
Ovaj mjesec: 107
Danas: 2
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola Tina Ujevića Šibenik / Trg A. Hebranga 11, HR-22000 Šibenik / os-tujevica-si.skole.hr / ured@os-tujevica-si.skole.hr
preskoči na navigaciju